Skaffa dig en inverter

Att få el hemma, det är enkelt, det är ju bara att stoppa i kontakten i eluttaget och så får man ström till det man vill ladda eller det man vill driva. Men, om man är ute, låt oss säga och campar och inte stannar på en campingplats där det finns eluttag, utan kanske på en plats mitt ute i ingenstans. Då gäller det ju att få el på något sätt. Det kan man få tack vare sitt bilbatteri. Men, man kan inte koppla sakerna rakt in i batteriet, utan man måste ha en inverter mellan. Den omvandlar strömmen att bli så att säga rätt sorts ström. Klicka här för att läsa mer om inverters. Du gör ett bra val att köpa dig en inverter, så att du på enkelt sätt kan omvandla strömmen i batteriet så att det går använda för dina apparater.

Smart även med elverk

En annan bra sak att ha, det är ett elverk, gärna ett portabelt sådant. Det går då att ta med, eller ha hemma. Dels om du får strömavbrott eller om du behöver extra ström för något. Elverk kan även ha en inverter med. Sedan kommer de i olika modeller och drivs med olika saker.  Så du bör välja den som passar dig.

Det är därmed bra att ha både en inverter samt ett elverk. Då är du redo för nästan allt. I alla fall då du behöver ha el eller ström för olika saker. 

8 Apr 2021