Det mänskliga behovet att göra verklig skillnad

Dagarna rinner mestadels iväg i en ström av måsten, deadlines och digitala interaktioner och jag har hamnat vid ett tankeväckande vägskäl. Jag skafortsätta min karriärsbana i två olika riktningar - kombinera min karriär inom SEO (min stora passion) med att studera till vårdbiträde på distans (ett inre kall som handlar om att göra verklig skillnad).

SEO är ett ständigt föränderligt landskap fyllt av utmaningar. Det är en värld där jag trivs, där jag känner att jag ständigt växer och lär mig. Men, mitt i all denna digitala framgång har jag känt ett tilltagande behov av att också få arbeta nära människor, att göra en direkt och märkbar skillnad i någons liv. Det är här tanken på att bli vårdbiträde kommer in.

SEO + vårdbiträde = SANT

Tanken på att arbeta nära människor i behov av extra omhändertagande erbjuder en helt annan form av tillfredsställelse än den jag upplever i SEO-världen. Det är en mer omedelbar, hjärtlig tillfredsställelse som kommer från att hjälpa andra på ett mycket konkret sätt. Att kunna kombinera dessa två karriärer känns som ett sätt att inte bara bredda mina horisonter, men också att tillgodose olika sidor av min personlighet: analytikern och medmänniskan. Klicka här för att spana in den vårdbiträdeutbildning jag ansökt till.

Jag är övertygad om att vi alla bär på mångfacetterade intressen och talanger som kan verka motstridiga vid första anblicken. Men, det är just i korsningen mellan dessa skenbara motsatser som jag tror att vi kan hitta vår största potential för personlig tillväxt och tillfredsställelse. Att studera till vårdbiträde samtidigt som jag fortsätter fördjupa mig i SEO är min väg att försöka uppnå den balansen. Det är en resa jag ser fram emot, full av lärande, utmaningar och möjligheten att verkligen göra skillnad.

22 Mar 2024