Förbered dig för sommaren

Januari börjar närma sig sitt slut och snart kommer dagarna bara att gå snabbare och snabbare och vips, innan man vet ordet av så sitter man där med solen i ögonen och klagar. Trots att de flesta av oss just nu inte vill något hellre än att få sol och värme. Vi är lite konstiga på det viset. Men du kan redan nu se till att förbereda dig och ditt hem på den kommande sommaren. Köp solglasögon, investera i markiser och jalusier från Somfy.se och se till att kolla in det kommande sommarmodet så du inte behöver dra på dig dina gamla vanliga paltor när våren äntligen kommer. 

Varför nu och inte sen?

Vad är det för vits med att börja planera redan nu för sommaren? Det är ju fortfarande säsong för slalom, snowboard och After Ski i Sälen! Jo, det finns gott om skäl - men det viktigaste av dem är att det blir billigare för dig

Om man köper julsaker veckan före jul är de dubbelt så dyra som de är veckan efter jul. Samma sak är det med allt man använder under vissa säsonger. Badkläder är billigare på vintern än på sommaren och samma sak är det med solglasögon. Markiser och jalusier som är automatiska kanske inte blir superbilliga på vintern men då finns en annan fördel - nämligen tillgång! Det är ju lite trist att komma på att man vill ha en markis i juni och få reda på att det är 3 månaders väntetid liksom. 

19 Jan 2023